• Soome Ehitusliit korraldab igal kuul infopäevi Tondi Koolituskeskuses! OSALEMINE ON TASUTA! Tel 566 49 049
Firma päring Krediidinfost
Firma päring Äriregistrist
Soome ettevõtete otsing Maksunumbri kontroll
ID06 - elektrooniline isikute registreerimise süsteem Rootsi ehitusobjektidel.

10.10.2019

Ohutuma töökeskkonna loomiseks ja illegaalse tööjõu kasutamise takistamiseks on alates 2016 aastast Rootsis ehitussektori peatöövõtjad kohustatud pidama elektroonilist järelvalvet kõigi ehitusobjektidel viibivate isikute üle. Rootsi Ehitusettevõtete Liit ja teised suuremad tööandjate liidud koostöös Rootsi Maksuametiga (Skatteverket) on kasutusele võtnud selle nõude täitmiseks ID06 elektroonilisesüsteemi. 

Rootsi ehitussektoris kasutatakse ID06-süsteemi, mille eesmärgiks on luua eeldused eluterveks konkurentsiks, pakkuda ja arendada ettevõtetele, ametkondadele ja muudele organisatsioonidele IT-süsteeme,IT- taristut, otsingusüsteeme ja muid tugiteenuseid, et võidelda musta tööjõu kasutamise vastu,edendada tööohutust ehitusobjektidel ning aidata kaasa tööprotsesside tõhustamisele samal ajal teenides avalikku huve.


Alates 2019 aastast on ID06 süsteemi ametlik partner ettevõte ka Kustutaja OÜ. Kustutaja OÜ pakub abi ettevõtete registreerimisel ID06 süsteemis, ID06 kaartide tellimisel ja Rootsi ehitusobjektidele suunduvate isikute manuaalsel isikutvastamisel, mis on üheks eelduseks ID06 kaartide tellimisel.



ID06 Info ja kohtumisaegade broneerimine (E-R 9 – 17) Tallinnas:

id06scan.koolitamine.ee


e-post: id@koolitamine.ee
Telefon: +372 588 027 88 (EST, RUS, ENG)

Loe lisa



Uudised